Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.: “Επίσκεψη του Προέδρου σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών”

Στα πλαίσια της περιόδου εγγραφών – επανεγγραφών στους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για το σχολικό έτος 2021-2022, ο Πρόεδρος του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» κος Δημήτριος Πάνου συνοδευόμενος από την Διευθύντρια των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Θάνου Φωτεινή επισκέφτηκε σήμερα τρεις από τους κεντρικότερους Σταθμούς της πόλης μας, τον 1ο, τον 3ο και 4ο Βρεφονηπιακό Σταθμό, που έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν αρκετά νήπια λόγω της χωρητικότητάς τους.

Η επίσκεψη αυτή είχε σαν σκοπό αρχικά την ενημέρωση του Προέδρου για την πορεία των εγγραφών – επανεγγραφών για το σχολικό έτος 2021-2022 καθώς η καταληκτική ημερομηνία για τις αιτήσεις εγγραφών είναι έως και την Τρίτη 15 Ιουνίου, καθώς και για την ενημέρωσή του σχετικά με την λειτουργία των υφιστάμενων δομών εστιάζοντας στα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν εν μέσω πανδημίας αλλά και στις ανάγκες που μπορεί να υπάρχουν, έτσι ώστε οι Παιδικοί & Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου να είναι έτοιμοι από την νέα σχολική χρονιά να υποδεχτούν τους μικρούς μαθητές.

Από την μεριά του ο κος Πάνου διαβεβαίωσε ότι  καταβάλλεται  κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων και τόνισε ότι οι εργαζόμενοι επιτελούν εξαιρετική δουλειά στους χώρους των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου, καθώς πολύ σημαντικό θα είναι οι εργαζόμενοι να προσφέρουν ποιοτικές και ουσιαστικές υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας. 

.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.