Διάκριση για το 21ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων 

Το 21ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων έλαβε μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες» και διακρίθηκε στην κατηγορία «Τραγούδι» λαμβάνοντας το 1ο βραβείο για τη μελοποίηση του ποιήματος «Ο Πρόσφυγας» του Γιαννιώτη ποιητή Κώστα Νέου, σε μουσική της εκπαιδευτικού Μουσικής του σχολείου Ειρήνης Ντούση -η οποία δημιούργησε και το εξαιρετικό video που ακολουθεί.

Το πρόγραμμα συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο – Σπίτι της Κύπρου, το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος και που υλοποιήθηκε με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου.
Ο διαγωνισμός αυτός απευθύνονταν σε μαθητές Δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας, δημόσιων και ιδιωτικών και τελούσε υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυρίου Νίκου Αναστασιάδη.

Αξίζουν συγχαρητήρια όλοι/ες οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης που διακρίθηκαν και κατόρθωσαν υπό τις φετινές πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες να ολοκληρώσουν το πρόγραμμά τους και να υποβάλουν τις μαθητικές τους δημιουργίες.
Συντελεστές στο εγχείρημα ήταν οι εκπαιδευτικοί Νικόλαος Γεωργίτσης (ΠΕ70) Διευθυντής του 21ου Δημοτικού Σχολείου (οργανωτής – συντονιστής), η Αθηνά Σιμούλη (ΠΕ70) και Βασιλική Παπαϊωάννου (ΠΕ70), η Ειρήνη Ντούση (ΠΕ79.01) και ο Ιωάννης Κόκκαλης (ΠΕ08).
Ευχαριστούν τέλος για την συνεργασία τους τον δημιουργό – ποιητή Κώστα Νέο για τη διάθεση του ποιήματος του, από το Λύκειο Λινόπετρας Λεμεσού – Κύπρου την Γεωργία Πέτρου, τη Δ. Π. Ε. Ιωαννίνων και την ΠΕΔΙΕΚ

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.