Ιωάννινα: Το ωραιότερο μπαλκόνι της πόλης

Ένα πανέμορφο μπαλκόνι σε ένα πανέμορφο σπίτι που διατηρεί τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά της παλιάς πόλης ήταν αυτό που διακρίθηκε στο πλαίσιο του διαγωνισμού που οργάνωσε ο Δήμος για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν να αναδειχθεί το ωραιότερο μπαλκόνι της πόλης και παράλληλα να διαμορφωθούν όμορφες γωνιές σε σπίτια και γειτονιές.

Το Τμήμα Περιβάλλοντος ξεχώρισε το μπαλκόνι της κ. Γιολάντας Μπούμπα, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Η κ. Μπούμπα με βοηθούς τις εγγονές της έχει δημιουργήσει ένα μπαλκόνι πραγματικό σημείο αναφοράς για την πόλη, γεμάτο χρώματα και πανέμορφα λουλούδια.

Σήμερα βραβεύθηκε από τον Δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ παρόντος του αντιδημάρχου Βασίλη Βλέτσα ο οποίος είχε την πρωτοβουλία και τον συντονισμό της διενέργειας του διαγωνισμού.

Όπως είπε ο κ. Βλέτσας το Τμήμα Περιβάλλοντος δέχθηκε δεκάδες πανέμορφες εικόνες από ταράτσες, κήπους και μπαλκόνια. Ευχαρίστησε όλους για τις συμμετοχές σημειώνοντας ότι ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί του χρόνου.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη την κ. Γιολάντα Μπούμπα και σημείωσε ότι κάθε μπαλκόνι γεμάτο λουλούδια αποτελεί στολίδι για την πόλη και προσθέτει στην ομορφιά της.

Φυσικά συνεχάρη και τις δύο εγγονές της οι οποίες συνεχίζουν την παράδοση που δημιούργησε η γιαγιά δημιουργώντας κάθε χρόνο ένα ιδιαίτερο μπαλκόνι.

Οι μικρές πήραν τα δώρα τους και η κ. Μπούμπα μία γλάστρα με λεβάντα, ένα συμβολικό δώρο που επιλέχθηκε από τον Δήμο ο οποίος προωθεί τις νέες καλλιέργειες και τις καλλιέργειες αρωματικών φυτών. 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.