Δήμος Κόνιτσας: προμήθεια και εγκατάσταση δύο οικολογικών βυθιζόμενων συστημάτων κάθετης συμπίεσης απορριμμάτων σε κάδους κοινής χρήσης.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου, ο Δήμος Κόνιτσας εντάχθηκε στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου», σε συνέχεια των σχετικών προσκλήσεων για την πρόταση με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση δύο οικολογικών βυθιζόμενων συστημάτων κάθετης διαβαθμισμένης συμπίεσης απορριμμάτων σε κάδους κοινής χρήσης των ΟΤΑ πλέον εργασίες ηλεκτροδότησης και αποκατάστασης περιβάλλοντος χώρου» συνολικού προϋπολογισμού 205.840,00€.Η μελέτη συντάχθηκε από τις Υπηρεσίες του Δήμου και η δημοτική αρχή υπέβαλε στις 23/02/2021 ολοκληρωμένη πρόταση, η οποία και αξιολογήθηκε θετικά. Η πρόταση αφορά στην εγκατάσταση δύο βυθιζόμενων κάδων σε κεντρικά – τουριστικά σημεία στην πόλη της Κόνιτσας, αναβαθμίζοντας με τον τρόπο αυτό την περιοχή.Ο Δήμαρχος εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Προϊστάμενο του Οικονομικού και Διοικητικού Τμήματος, καθώς και στους ειδικούς συνεργάτες για την επιτυχή ολοκλήρωση της υποβολής της πρότασης.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.