Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων χαιρετίζει τη μουσική διαδήλωση

   Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων χαιρετίζει την μαχητική- μουσική διαδήλωση των μουσικών των Ιωαννίνων. Οι μουσικοί με το σωματείο τους, με τα όργανά τους και  ηπειρώτικα  παραδοσιακά τραγούδια διεκδίκησαν άμεσα μέτρα επιβίωσης των οικογενειών τους και ουσιαστικό άνοιγμα των εκδηλώσεων, των πανηγυριών. 

  Οι μουσικοί ενάμιση χρόνο τώρα βρίσκονται χωρίς μεροκάματο, με επιδόματα φτώχειας. Ενάμιση χρόνο δεν σταμάτησαν να διεκδικούν μέτρα επιβίωσης των οικογενειών τους ταυτόχρονα με τα μέτρα προστασίας της υγείας του λάου.

  Οι μουσικοί ανέδειξαν ότι την ώρα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την κανονικότητα με νέα μνημόνια και αντιλαϊκά μέτρα, με ανατροπές στη ζωή και δικαιώματα των εργαζομένων, προαπαιτούμενα για την μοιρασιά των δις του ταμείου ανάκαμψης, οι ίδιοι ζουν στην εξαθλίωση χωρίς μεροκάματο. 

  Στην συγκέντρωση και την μαχητική μουσική διαδήλωση, ανέδειξαν ότι ουσιαστικά οι εκδηλώσεις , τα πανηγύρια, οι γάμοι και οι γιορτές πρακτικά ακυρώνονται χωρίς χορό, αφού ο χορός είναι αναπόσπαστο κομμάτι με την ζωντανή ορχήστρα και τους μουσικούς.

Δεν θα σταματήσουν να διεκδικούν κανένας μουσικός να μη μείνει χωρίς μεροκάματο, μέτρα επιβίωσης των οικογενειών τους και ουσιαστικό άνοιγμα των εκδηλώσεων.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.