Ιωάννινα: Η απόλυτη ντροπή, βουνό τα σκουπίδια

Εικόνες που προκαλούν αγανάκτηση αντικρίζει κανείς μπαίνοντας στην οδό Πετροπουλάκη από την Περιφερειακή οδό. Αιτία είναι ο όγκος σκουπιδιών που καλύπτει μία μεγάλη έκταση σχηματίζοντας ένα μεγάλο βουνο απέναντι από τον Μεταφορικό Συνεταιρισμό και ο οποίος αποτελεί κίνδυνο για την εκδήλωση φωτιάς ανά πάσα ώρα.

Επίσης ασυνείδητοι πολίτες με την ανοχή της δημοτικής αρχής παίζουν κυριολεκτικά με την υγεία όλων όταν πετούν στο συγκεκριμένο σημείο μπάζα και ογκώδη απορρίμματα μεγαλώνοντας την αυτοσχέδια χωματερή. Εικόνες το λιγότερο τριτοκοσμικές και φυσικά επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία.Τις φωτογραφίες μας τις έχει στείλει κάτοικος της περιοχής με τη λεζάντα”Οι εικόνες ντροπής για τους δημοτικούς άρχοντες που ασχολούνται μόνο με την περιοχή γύρω από το Δημαρχείο”.Όπως καταγγέλλει ο αναγνώστης του epirus ATM,« η απόρριψη ογκωδών αντικειμένων και σκουπιδιών αποτελούν εστία ρύπανσης εδώ και αρκετό καιρό και παρά τις κλήσεις στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου, δεν έχει περάσει κανένα απορριμματοφόρο ή φορτηγό να τα μαζέψει με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα βουνό απορριμμάτων. Η αδράνεια της δημοτικής αρχής η οποία συμπεριφέρεται στην περιοχή των Καρδαμιτσίων και της Άμμου Μαρμάρων με αδιάφορία από την αρχή της θητείας της σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες αρχίζουν να μη συγχωρούν τέτοια λάθη,αφού επικρατεί δυσοσμία στην περιοχή με τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία να είναι μεγάλοι, ενώ ταυτόχρονα να υπάρχει και κίνδυνος πυρκαγιάς».

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.