Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Ιωαννίνων για την αύξηση των κρουσματων και της μετάλλαξης Δέλτα

 

Μετά τα τελευταία αρνητικά υγειονομικά αποτελέσματα και στην ΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ λόγω και της μετάλλαξης «ΔΕΛΤΑ», ας φροντίσουμε όλοι από την πλευρά του ο κάθε ένας μας, να προστατέψει τον εαυτό του αλλά και τους συνανθρώπους του.

Ας αυξήσουμε τα επίπεδα της ατομικής μας ευθύνης.  

Δυστυχώς για όλους μας, παρά τους συνεχομένους εμβολιασμούς αλλά και το ποσοστό ανοσίας που δημιουργήθηκε σε μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας που νόσησε, ο ιός βρίσκεται ακόμη δίπλα μας και δεν θα πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να εφησυχάζουμε.

Ας φροντίζουμε όλοι μαζί, Πολίτες, Επιχειρηματίες, Εργαζόμενοι να διαφυλάξουμε έστω αυτή την κανονικότητα που ζούμε σήμερα, ας χτίσουμε όλοι μαζί το δικό μας τείχος ανοσίας απέναντι στον ιό, ας μη δείξουμε χαλαρότητα και ας προσπαθήσουμε να συμπεριφερθούμε με μεγαλύτερη και απόλυτη  σοβαρότητα αυτές  τις κρίσιμες ώρες.

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων θεωρεί ότι μόνο όλοι μαζί θα κερδίσουμε πίσω όλα όσα έχουμε χάσει, ας μη δώσουμε καμία ευκαιρία στον ιό να μας οδηγήσει σε πισωγυρίσματα και σε καταστάσεις δύσκολες από κάθε άποψη για όλους μας. 

Ας ακούσουμε τους ειδικούς, τους επιστήμονες της υγείας  της παγκόσμιας κοινότητας και ας μην αποφασίζουμε ή  το πώς θα λειτουργούμε ή αν θα εμβολιαστούμε  από ανυπόστατα «δήθεν» ιατρικά άρθρα και απόψεις του διαδικτύου που δεν ανήκουν σε πιστοποιημένους ιστοτόπους  και δεν γράφονται και αναλύονται από τους πλέον ειδικούς.

Ας συνεχίσουμε με γρήγορους ρυθμούς τους εμβολιασμούς μας και ας μη δώσουμε καμία ευκαιρία στο ιό να παραμείνει «ζωντανός», ας μείνουμε όρθιοι όλοι μας απέναντι του και ας μη χάσουμε άδικα άλλους συνανθρώπους μας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων 

Δρ. Δημήτριος Δημητρίου

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.