Μάρμαρα: Μια σχετικά καινούρια παιδική χαρά σε απόλυτη εγκατάλειψη

Αφρόντιστη, ασκούπιστη και ακρως επικίνδυνη φαίνεται ότι είναι η παιδική χαρά στα Μάρμαρα, με τους κατοίκους της περιοχής να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. 

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που απέστειλαν οι κάτοικοι στο Epirus ATM, η παιδική χαρά χρειάζεται άμεσα συντήρηση καθώς εντός του χώρου υπάρχουν σκουπίδια παντού, μπάζα και βίδες από το ξύλινο σκέπαστρο που πρόσφατα ξηλώθηκε. Τα Καλαθάκια είναι ξηλωμένα, τα παγκακια σπασμένα, τα παιχνίδια δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση, έχουν ξηλωθεί κάγκελα και η γενικότερη εικόνα δεν είναι αυτή που απαιτείται και από πλευράς ασφάλειας.

Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τραυματιστεί κάποιο παιδί, στην προσπάθεια του να παίξει και σίγουρα οι αρμόδιοι θα πρέπει να αναλάβουν δράση και να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες αφού  στη συγκεκριμένη παιδική χαρα καθημερινά βρίσκονται στο χώρο δεκάδες παιδιά όλων των ηλικιών.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.