Δ. Δημητρίου: Διάκριση για την Ήπειρο η βράβευση του Α.Π.Σ.Ι ΠΙΝΔΟΥ

Ο Πρόεδρος Δρ. Δημήτριος Δημητρίου και το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων συγχαίρει τον Α.Π.Σ.Ι ΠΙΝΔΟΥ και τον Πρόεδρο του Δ.Σ Ανδρέα Δημητρίου για την βράβευση του συνεταιρισμού στα βραβεία  «ΧΡΥΣΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2010-2020» στην κατηγορία «GREEK BUSINESS CHAMPIONS».

Είναι μια ακόμη σημαντική βράβευση σε μια σειρά βραβεύσεων για τον συνεταιρισμό, που αποδεικνύει πως και κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες όταν υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο και προγραμματισμός, σε συνδυασμό με τις προσπάθειες και τον αγώνα όλων των παραγωγών, των εργαζομένων και της διοίκησης  τα αποτελέσματα μόνο θετικά μπορεί να είναι.

Είμαστε περήφανοι κάθε φορά που ένα μέλος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων διακρίνεται και βραβεύεται, ιδιαίτερα για  το μοντέλο του Α.Π.Σ.Ι ΠΙΝΔΟΣ  γιατί θεωρούμε ότι εκτός του οικονομικού αποτυπώματος στην τοπική και ελληνική οικονομία δείχνει ότι το πνεύμα συνεργασίας των Ηπειρωτών αποφέρει  μοναδικά αποτελέσματα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων 

            Δρ. Δημήτριος Δημητρίου  

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.