Καρδαμίτσια: Δρόμος πεζόδρομος ή χωράφι;

Στα καρδαμίτσια στη οδό Δευκαλίωνος, σε ένα σημείο υπάρχει χωράφι ιδιοκτησίας του Δήμου που σύμφωνα με πληροφορίες προορίζεται για πεζόδρομο και παρκο. Όμως κάποιοι προς όφελος τους έχουν κάνει το κομμάτι αυτό δρόμο από τον οποίο διευκολύνει και περνούν καθημερινά αυτοκίνητα, μηχανάκια, τριαξονικα, συρόμενα φορτηγά, ποδήλατα, τα οποία κινούνται χωρίς φόβο και πάθος με κίνδυνο για τους πεζούς και κυρίως, για τα παιδιά.


Την προηγούμενη εβδομάδα όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, ένα παιδάκι που έκανε βόλτα με το ποδήλατο του λίγο έλειψε να το χτυπήσει φορτηγό στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά ευτυχώς τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε το μοιραίο. Οι κάτοικοι της περιοχής ζουν καθημερινά με το φόβο του ατυχήματος και αναρωτιούνται «εάν γίνει ένα ατύχημα ποιος θα φέρει την ευθύνη;»και με ζωγραφισμένη την αγωνία στο πρόσωπο τους σημειώνουν:«Φοβόμαστε ότι κάποια στιγμή και με την ταχύτητα που αναπτυσσουν θα μπουν μέσα στα σπίτια μας»και κάνουν την εξής ερώτηση προς τη δημοτική αρχή:
« δρόμος, πεζόδρομος ή χωράφι;
Και αν έγινε δρόμος με ποιου την ευθύνη εγινε; και για ποιο λόγο; προειδοποιώντας ότι αν δεν αποφασίσουν να κάνουν κάτι γρήγορα, ίσως θρηνήσουμε θύματα.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.