Κώστας Μπάρκας: Ο κ. Μητσοτάκης έχει την απόλυτη ευθύνη για την οικολογική καταστροφή, που έχει συμβεί στη χώρα

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι απών από τη διαχείριση των κρίσεων στη χώρα. Έχει απόλυτη ευθύνη για αυτή την οικολογική καταστροφή. Είναι η ώρα να δούμε τι ζημιές έχουν προκληθεί, όμως είμαστε και κοντά στο να αποδοθούν αυτές οι ευθύνες από τους πολίτες.», επισήμανε, μεταξύ άλλων, στην τοποθέτησή του στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί» του τηλεοπτικού σταθμού Antenna, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας.

Αιτιολογώντας την άποψή του για την απουσία της κυβέρνησης και ιδίως του Πρωθυπουργού από τη διαχείριση κρίσεων, ο κ. Μπάρκας υπενθύμισε ότι πολίτες και επιχειρήσεις που επλήγησαν από το καταστροφικό σεισμό του Φαναρίου, τον Μάρτιο του 2020, δεν έχουν πάρει ακόμα ούτε ευρώ, σημειώνοντας παράλληλα, ότι όσα εξήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης είναι δράσεις που ισχύουν για χρόνια στη χώρα.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τη στάση που τηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην κυβέρνηση, σε αντιδιαστολή με όσα έπραττε η Νέα Δημοκρατία ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, ο κ. Μπάρκας επισήμανε «εμείς τυμβωρύχοι δεν θα γίνουμε. Δεν θα κάνουμε μικροπολιτική πάνω στην καταστροφή που έχει συμβεί στη χώρα μας. Η Νέα Δημοκρατία δεν διάβασε το πρόγραμμα των επτά σημείων, που παρουσίασε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση της καταστροφής και της επόμενης μέρας στη χώρα.». 

Τέλος, ο κ. Μπάρκας χαιρέτησε το πρωτοφανές κύμα αλληλεγγύης που έχει δείξει η κοινωνία απέναντι σε όσους επλήγησαν.      

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.