Μ. Τζούφη, Ν.Φίλης, Ό.Γεροβασίλη και Χρήστος Σπίρτζης: Άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος των υποψηφίων αστυνομικών σχολών που αποκλείστηκαν λόγω πανδημίας

Την άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος των υποψηφίων αστυνομικών σχολών που νόσησαν από κορονοϊό και αποκλείστηκαν από τις πρακτικές εισαγωγικές δοκιμασίες ζητούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μερόπη Τζούφη, Νίκος Φίλης, Όλγα Γεροβασίλη και Χρήστος Σπίρτζης.

Με ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, επισημαίνουν πως αν και οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι συγκέντρωσαν τα απαιτούμενα μόρια στις γραπτές εξετάσεις, αποκλείστηκαν από τις πρακτικές δοκιμασίες γιατί νόσησαν από Covid-19. Συνακόλουθα τέθηκαν σε υποχρεωτική καραντίνα κατά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής των δοκιμασιών.

Στο πλαίσιο αυτό, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητούν από τους αρμόδιους υπουργούς να μεριμνήσουν άμεσα για την αποκατάσταση της αδικίας, εξασφαλίζοντας την ισότιμη συμμετοχή και τη δυνατότητα ολοκλήρωσης των πρακτικών δοκιμασιών των υποψηφίων των αστυνομικών σχολών.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.