ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2021-22

 

Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Πύρρος Αρταίων ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων για την σεζόν 2021-22 από την επόμενη εβδομάδα 30-08-2021 και στις 13/9/2021 για τα τμήματα Junior, 3-4 Δημοτικού και 2α Γυμνασίου (ΜΙΝΙ). Δείτε τον σχετικό πίνακα:

ΔΕΥΤΕΡΑΤΡΙΤΗΤΕΤΑΡΤΗΠΕΜΠΤΗΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
4:15 – 5:45ΓΗΠΕΔΟ Τ9ΑΝΤΡΙΚΟΠΑΙΔΙΚΟ ΑΑΝΤΡΙΚΟΠΑΙΔΙΚΟ ΑΑΝΤΡΙΚΟ
18:00–19:103-4 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥJUNIOR3-4 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥJUNIOR3-4 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
19:10–20:205-6 ΔΗΜΟΤ ΠΡΟΜΙΝΙ ΒΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ5-6 ΔΗΜΟΤ ΠΡΟΜΙΝΙ ΒΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ5-6 ΔΗΜΟΤ ΠΡΟΜΙΝΙ Β / ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ
20:20–21:301 ΓΥΜΝΑΣ ΠΡΟΜΙΝΙ Α2 ΓΥΜΝΑΣ ΜΙΝΙ1 ΓΥΜΝΑΣ ΠΡΟΜΙΝΙ Α2 ΓΥΜΝΑΣ ΜΙΝΙ1 ΓΥΜΝΑΣ ΠΡΟΜΙΝΙ Α / 2 ΓΥΜΝΑΣ ΜΙΝΙ
21:30-22:45ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΠΑΙΔΙΚΟ ΒΠΑΙΔΙΚΟ ΒΠΑΙΔΙΚΟ Α

Σημειώνεται ότι την 1η εβδομάδα όλοι οι αθλητές, προπονητές και λοιπό προσωπικό θα πρέπει να υποβληθούν στον πρώτο προληπτικό έλεγχο covid-19, ανεξαρτήτου αν είναι εμβολιασμένοι ή έχουν νοσήσει. Για τους κάτω των 17 ετών self test και για τους άνω rapid test. Μετά την 1η εβδομάδα ισχύει η ίδια διαδικασία εξαιρουμένων των πλήρως εμβολιασμένων και όσων διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης. Ενημερωθείτε: https://gga.gov.gr/images/odigies_athlitsmos_lockdown_23_08_2021.pdf

Παράλληλα θα πραγματοποιούνται εγγραφές/ανανεώσεις αθλητών της Ακαδημίας στο χώρο του 1ου Λυκείου, καθημερινά Δευτέρα ως Παρασκευή, κατά τις ώρες των προπονήσεων.  

Τα προγράμματα της Ακαδημίας στοχεύουν αρχικά στην σωστή και ασφαλή διασκέδαση των παιδιών μέσα από την εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων αλλά και την κοινωνικοποίησή τους. Μέσα από μία παιδαγωγική και επιστημονική προσέγγιση, τα προγράμματα αποτελούν μία ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση αθλητικής ανάπτυξης. ενώ μετά την ηλικία των 13 χρονών ενσωματώνονται πιο εξειδικευμένες προπονήσεις για την αγωνιστική βελτίωση των παικτών, την ένταξη σε τμήματα αγωνιστικού χαρακτήρα και την παροχή κάθε βοήθειας που θα κάνει πραγματικότητα τα όνειρά τους..

Καλή αρχή σε όλους, με υγεία και πολλές όμορφες μπασκετικές στιγμές…!!!

Με εκτίμηση 

ΤΟ ΔΣ Α.Κ ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.