Το ΚΚΕ Ιωαννίνων για τις αναστολές αδειών και τις κινητοποιήσεις του υγειονομικού προσωπικού

 

Η απόφαση του Υπουργείου Υγείας για αναστολή των αδειών όλου του υγειονομικού προσωπικού των δημόσιων μονάδων είναι κυνική ομολογία της τραγικής υποστελέχωσης του δημόσιου συστήματος υγείας και απόδειξη ότι η κυβέρνηση, εφαρμόζοντας το μέτρο της υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς, μετατρέπει το εμβόλιο από ανάγκη, δικαίωμα και όπλο της επιστήμης σε μέσο διαίρεσης των εργαζομένων, εκβιασμών, επίθεσης στα εργασιακά δικαιώματα.     Χρησιμοποιεί την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για να κρύψει την εγκληματική της πολιτική. 

Στηρίζουμε τις κινητοποιιήσεις των υγειονομικών στην πόλη μας όπως και σε όλη τη χώρα ενάντια στις απολύσεις και αναστολές υγειονομικών, που παράλληλα διεκδικούν ενίσχυση των δημόσιων μονάδων υγείας και πρόνοιας.

Να ανασταλούν τώρα τα απαράδεκτα μέτρα των απολύσεων και των αναστολών από την εργασία και την άδεια των υγειονομικών.

Να αναβαθμιστεί πραγματικά το δημόσιο σύστημα υγείας με μόνιμες προσλήψεις υγειονομικών όλων των ειδικοτήτων, μονιμοποίηση των συμβασιούχων, πλήρης στελέχωση των νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας, καμία συγχώνευση κλινικών, άνοιγμα νέων όπου χρειάζεται.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Τ.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.