Ιωάννινα: Κολυμβητήριο – Εν αναμονή της εγκατάστασης του αναδόχου για την ενεργειακή αναβάθμιση

Εν αναμονή της έναρξης του μεγάλου έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου, βρίσκεται η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ.

Το εξαιρετικά σημαντικό έργο, που με την ολοκλήρωσή του, θα έχει πολλαπλά οφέλη για τα Σωματεία και τους αθλητές που το χρησιμοποιούν, αλλά και για το κοινό, καθώς και το ίδιο το ΠΕΑΚΙ, βρίσκεται λίγο πριν την έναρξή του.

Από την ενημέρωση που υπήρξε, το αμέσως επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται συγκεκριμένες γραφειοκρατικές διαδικασίες από την πλευρά των αρμόδιων Υπηρεσιών της Γ.Γ.Α. και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την άμεση εγκατάσταση του εργολάβου – αναδόχου, ώστε να ξεκινήσουν τα έργα στο Κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ υπενθυμίζει πως πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα προς το μέλλον για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης και επισημαίνει πως η ταλαιπωρία Σωματείων και αθλητών θα διαρκέσει λίγους μήνες, αλλά στο διάστημα αυτό θα ολοκληρωθεί ένα έργο πνοής για όλους.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.