Ιωάννινα: Ολοκληρώθηκε η 1η Έκθεση τοπικών προϊόντων

Με επιτυχία   ολοκληρώθηκε η 1η Έκθεση τοπικών προϊόντων της Π.Ε Ιωαννίνων η οποία πραγματοποιήθηκε από την ΑΝ.ΕΤ. του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε το τριήμερο από 27 έως και 29 Αυγούστου στην Πλατεία Μαβίλη, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και των Δήμων Ιωαννίνων, Ζίτσας και Πωγωνίου.

Χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες από την πόλη των Ιωαννίνων αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας που βρέθηκαν το συγκεκριμένο τριήμερο στην πόλη των Ιωαννίνων.

ΑΝΕΤΕΠΙ, Επιμελητήριο Ιωαννίνων καθώς και Έκθετες, έδωσαν το ραντεβού τους για την 2η Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί το 2022, ενώ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν και ιδιαιτέρως το Δ.Σ της ΑΝ.ΕΤ.ΕΠΙ σημείωσε, πως ήταν το πρώτο στοίχημα σε μια δύσκολη περίοδο λόγω υγειονομικών περιορισμών, ενώ υποσχέθηκε πως το Επιμελητήριο Ιωαννίνων θα συνεχίσει να στηρίζει όλους τους κλάδους της Επιχειρηματικότητας, ξεκινώντας τον Οκτώβριο από την Πανηπειρωτική Έκθεση, ενώ ο στόχος της ΑΝΕΤΕΠΙ για τις αρχές του νέου έτους είναι μια μεγάλη δράση για την επιχειρηματικότητα και την Γυναίκα.

Τέλος, στην έκθεση βραβεύτηκαν οι τρεις νεότεροι επιχειρηματίες, ενώ την εκδήλωση τίμησε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας και Υπεύθυνος Εξωστρέφειας και Διεθνών Σχέσεων της ΔΕ της ΚΕΕΕ κος Στέφανος Γεωργιάδης.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.