Ιωάννινα: γάγγραινα οι αυτοσχέδιες χωματερές – επικίνδυνες για πυρκαγιές και τη δημόσια υγεία

Σαν μανιτάρια ξεπηδούν οι αυτοσχέδιες χωματερές σε πολλές περιοχές της πόλης των Ιωαννίνων. Το φαινόμενο είναι έντονο κυρίως στις δημοτικές κοινότητες οι οποίες συγχωνεύτηκαν στο δήμο ιωαννιτών με τον καλλικράτη.Εδώ βέβαια τίθεται θέμα υγείας γιατί πετούν όπου βρουν μπάζα και ογκώδη απορρίμματα δημιουργώντας, αυτοσχέδιες χωματερές στα όρια της αστικής περιοχής του δήμου.

Εικόνες το λιγότερο τριτοκοσμικές και φυσικά επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία.

Στη δημοτική κοινότητα Πεδινής, η αυτοσχέδια χωματερή που έχει δημιουργηθεί στα όρια της, στο δρόμο που οδηγεί στη δημοτική κοινότητα Κοσμηρας θυμίζει έντονα το φαινόμενο που είχαμε δει τους προηγούμενους μήνες και μέχρι πριν λίγες μέρες στην περιοχή των Καρδαμιτσίων όπου μετά από έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων τα συνεργεία καθάρισαν και τα μπάζα και τα ογκώδη απορρίμματα απομακρύνθηκαν ωστόσο έχουν αρχίσει πάλι να εναποθέτουν απορρίμματα και μπάζα.

Ένας πολίτης που περνάει καθημερινά από το σημείο στην Πεδινή, μας λέει σε έντονο ύφος ότι « πρέπει η δημοτική αρχή να μη δείχνει καμία ανοχή σε συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία και πρέπει να φροντίζει να διατηρούνται οι δημόσιοι χώροι καθαροί».

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.