Χερσαία ζώνη Ηγουμενίτσας: Ικανοποίηση Οριζόντων Ηπείρου μετά τις θετικές εξελίξεις

Οι «Ορίζοντες Ηπείρου» χαιρετίζουν την έγκριση από τους Υπουργούς Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκη και Οικονομικών Χ. Σταϊκούρα της γνωμοδότησης της Κυβερνητικής Επιτροπής Παρακολούθησης Αξιοποίησης Λιμένων για τα πρόσθετα τμήματα της χερσαίας ζώνης που είχαν ζητηθεί από τους Δήμους Ηγουμενίτσας και Φιλιατών να εξαιρεθούν από την παραχώρηση του Λιμένα Ηγουμενίτσας.

Ως γνωστόν στις 3 Ιουλίου μετά από πολύωρη συνάντηση που είχε ο Σπύρος Ριζόπουλος με τον κ. Πλακιωτάκη συζητήθηκαν όλα τα ανοιχτά θέματα της χερσαίας ζώνης τα οποία αφορούσαν τον χώρο στάθμευσης (parking) του κεντρικού λιμένα Ηγουμενίτσας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Ηγουμενίτσας, τα δύο κτήρια που βρίσκονται πλησίον του ανωτέρω χώρου στάθμευσης, τα γήπεδα του τένις, το τμήμα του παραλιακού δρόμου, οι χερσαίες ζώνες ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων στις λιμενικές υποδομές του καταφυγίου τουριστικών σκαφών Σύβοτων και των αλιευτικών καταφυγίων της Πλαταριάς και της Σαγιάδας.

Ο κ. Πλακιωτάκης σε εκείνη τη συνάντηση είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στον κ. Ριζόπουλο ότι «το ζήτημα της χερσαίας ζώνης θα λυθεί με τον τρόπο που επιθυμεί η τοπική κοινωνία», κάτι που έγινε πράξη.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου δήλωσε τα εξής:

«Υποδεχόμαστε με ικανοποίηση την υλοποίηση της δέσμευσης του κ. Πλακιωτάκη απέναντι στην τοπική κοινωνία της Θεσπρωτίας και ολόκληρης της Ηπείρου. Αυτό που μας ξεχωρίζει σαν παράταξη είναι η δυνατότητά μας να παρεμβαίνουμε στα κέντρα των αποφάσεων καίρια καθότι οι συνεργασίες και οι συνέργειες με την οποία κυβέρνηση είναι εκείνες  που είναι απαραίτητες για να αλλάξουμε την τύχη της Ηπείρου. Άλλωστε, έχουμε αποδείξει ότι κινούμαστε πάντα με γνώμονα την πρόοδο της Ηπείρου και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο».

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.