Ιωάννινα: Απόρριψη ογκωδών απορριμμάτων όπου βολεύει

Καθημερινό φαινόμενο είναι στον Δήμο Ιωαννιτών η παρουσία παλαιών επίπλων και στρωμάτων πεταμένα στους δρόμους, τα οποία εμποδίζουν την κυκλοφορία των πολιτών και αποτελούν εστία ρύπανσης. Η άναρχη απόρριψη μπαζών και ογκωδών απορριμμάτων σε όλο τον Δήμο είναι συχνή. Η αντιμετώπιση του φαινομένου είναι απλή και αποτελεί δείγμα του πολιτισμού μας.
Την ίδια ώρα, αρκετοί είναι αυτοί που πετούν κομμένα κλαδιά σε κάδους απορριμμάτων.
Εδώ και αρκετό καιρό στα Μάρμαρα, όπως μας λένε από τον Ιούλιο, έχουν συσσωρευθεί ογκώδη αντικείμενα για τα οποία έχουν ειδοποιήσει την υπηρεσία του δήμου από τότε και τους είπαν θα περάσουν να τα μαζέψουν αντ αυτού όμως παραμένουν εκεί δημιουργώντας μεγαλο πρόβλημα στην ήδη προβληματική αποκομιδή.
«Η εικόνα της περιοχής μας πλήττεται από την ανεξέλεγκτη απόρριψη, ογκωδών και αδρανών στο συγκεκριμένο σημείο. Πρέπει να γίνει κάτι, επιτέλους αυτή δεν είναι η εικόνα πολιτισμένης χώρας και να σκεφτείτε οτι η αποθεση των ογκωδων εγινε κατοπιν συνεννοησης με την υπηρεσια του Δημου εδω και αρκετό καιρό» διαμαρτύρεται ένας κάτοικος της περιοχής.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.