Ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ στο πολυδύναμο κέντρο σωματικής  αποτοξίνωσης στο νοσοκομείο Χατζηκώστα

Ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στο ΓΝΙ Γ. Χατζηκώστα, με τον Διοικητή κ. Δερδεμέζη και τα μέλη της Διοίκησης του Νοσοκομείου. 

Στο πλαίσιο του ήδη υπάρχοντος Μνημονίου Συνεργασίας για το πολυδύναμο κέντρο σωματικής αποτοξίνωσης συζητήθηκε η εξέλιξη της συνεργασίας στη μετά κορονοϊού εποχή.

Το πολυδύναμο εξακολουθεί να λειτουργεί ως μονάδα για ασθενείς με κορωνοϊο και όπως φαίνεται κανείς δεν ξέρει πόσο θα χρειαστεί ακόμη να καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες αφήνοντας σε εκκρεμότητα την προγραμματική σύμβαση μεταξύ νοσοκομείου ΟΚΑΝΑ και ΚΕΘΕΑ. Υπάρχει η δέσμευση ότι το πολυδύναμο κέντρο θα λειτουργήσει  κάποια στιγμή ως κέντρο σωματικής αποτοξίνωσης αλλά αυτό θα το αποφασίσει η διοίκηση του Χατζηκώστα όταν κρίνει ότι μπορούν να αποδεσμευτούν οι χώροι από την εξυπηρέτηση των αναγκών της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Ο Διοικητής, κ. Δερδεμέζης, διαβεβαίωσε τη συνεργασία τόσο σε θέματα  εξαρτήσεων, όσο και σε θέματα που αφορούν στην ψυχική υγεία, ενώ ο Πρόεδρος  του ΟΚΑΝΑ, κ. Θεοχάρης,  ευχαρίστησε τη διοίκηση του Νοσοκομείου για την υποστήριξη στην αντιμετώπιση των εξαρτήσεων τονίζοντας «την ανάγκη κάλυψης των αιτημάτων αντιμετώπισης εξαρτητικών συμπεριφορών -και- στην περιοχή».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου του ΟΚΑΝΑ στα Ιωάννινα, ενημερώθηκε και η κα Κεφάλα, Βουλευτής ΝΔ Ιωαννίνων, για τις δράσεις του Οργανισμού αναφορικά με την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων και των εξαρτητικών συμπεριφορών

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.