Συμμετοχή του Δήμου Κόνιτσας στη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού TourNatur 2021 στο Ντίσελντορφ.

         Στο πλαίσιο της δράσης του έργου «EXTOUR» του προγράμματος IPA Interreg «Ελλάδα- Αλβανία 2014-2020», που σχετίζεται με τον εναλλακτικό τουρισμό και τις υπαίθριες δραστηριότητες και πιο συγκεκριμένα για τον Δήμο Κόνιτσας με την επιτυχή πρόσφατη αποπεράτωση του έργου της δημιουργίας αναρριχητικών διαδρομών στη θέση «Μπούση», στην Καλόβρυση και στον Αμάραντο Κόνιτσας, ο Δήμος συμμετείχε ως εταίρος στη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού TourNatur 2021 που διοργανώθηκε από 27 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Τελευταία η συγκεκριμένη Έκθεση έχει ενσωματωθεί στη μεγαλύτερη Πανευρωπαϊκά Έκθεση για αυτοκινούμενα CARAVAN SALON.

         Σε περίπτερο που οργάνωσε η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Κόνιτσας είχε την ευκαιρία να προωθήσει όχι μόνο τις αναρριχητικές διαδρομές  και όλες τις δραστηριότητες που προσφέρονται στον επισκέπτη και να παρουσιάσει συνολικά την περιοχή μας.

         Το Δήμο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αριστείδης  Λαζογιάννης, ο οποίος και πραγματοποίησε συναντήσεις με τη δημοσιογράφο Monika Mittendorf εκπρόσωπο του Wander Magazinκ, την Liane Jordan και τον Dirk Zimmermann Περιφερειακό Διευθυντή του Πάρκου Sauerland Rothaargebirge, τα δυο στελέχη της Πανγερμανικής Πεζοπορικής  Ένωσης και αξιολογητές πιστοποίησης μονοπατιών με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα. Επαφές, επίσης, έγιναν με αντιπροσώπους των Εκδοτικών συγκροτημάτων και MME,  DoldeMedien και MotorPresse Stuttgart.

          Παράλληλα, συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τον Διευθυντή της εταιρείας Media Marketing WEPRODUCTIONS, με έδρα τη Γερμανία, Ηρακλή Καλαμένιο, ο οποίος ανέλαβε να προωθήσει διαφημιστικό υλικό του Δήμου . Τέλος, η αντιπρόσωπος της Έκθεσης για Ελλάδα και Κύπρο Alexia Castro επισκέφτηκε το περίπτερό .

Οι εντυπώσεις τόσο από τις επιμέρους συναντήσεις όσο και από τους μεμονωμένους επισκέπτες ήταν θετικές. Ο Δήμος Κόνιτσας έχει επιλέξει τον δρόμο της εξωστρέφειας και οι προσπάθειες θα συνεχιστούν για να έρθουν αποτελέσματα.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.