Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων: στάση εργασίας στο Δήμο Κόνιτσας την παρασκευή 10 Σεπτέμβρη

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων: Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων, μπροστά στα οξυμένα προβλήματα των εργαζόμενων στο Δήμο Κόνιτσας, οι οποίοι κατά τα τελευταία τρία (3) έτη εργάζονται σε αντίξοες συνθήκες χωρίς ούτε τα στοιχειώδη Μέσα Ατομικής Προστασίας που προβλέπονται, αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας αύριο Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 7:00πμ  – 10:00πμ  

Ο Σύλλογος μας απαιτεί να αποδοθούν άμεσα τα Μέσα Ατομικής Προστασίας που επιβάλλεται να φέρουν οι εργαζόμενοι για να προστατεύεται η υγεία και η σωματική τους ακεραιότητα. Απαιτούμε να ξαναξεκινήσει η παροχή του ενός λίτρου γάλακτος που έχει διακοπεί από το Φεβρουάριο,  να αποτιμηθούν σε χρήμα τα ΜΑΠ και το γάλα που δεν αποδόθηκαν κατά τα έτη 2019 και 2020, να αποδοθούν οι αποζημιώσεις για εκτός έδρας εργασία και για υπερωριακή απασχόληση.

Οι μισθοί μας , οι δαπάνες για παροχές που αφορούν την υγεία μας, δεν είναι προαιρετικά έξοδα του εργοδότη.  Είναι υποχρέωσή του, που αφορά τις ζωές μας. Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω από παροχές που κατακτήθηκαν με αίμα. Δεν πρόκειται να δείξουμε καμία ανοχή σε ζητήματα που στοιχίζουν δεκάδες ζωές δημοτικών υπαλλήλων κάθε χρόνο. 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.