Σε Καμαρίνα και Ωρωπό ο ποδηλατικός αγώνας “ZALOGGO RACE”


Στο επίκεντρο των φίλων του ποδηλάτου θα βρεθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο το Ζάλογγο αφού από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το “ZALOGGO RACE”. Πρόκειται για μια δράση στην οποία συμμετέχει και ο Δήμος Πρέβεζας και θα διεξαχθεί στον ορεινό όγκο μεταξύ Καμαρίνας-Ωρωπού.
Ο αγώνας αποτελεί τον τρίτο από τους πέντε συνολικά αγώνες που διεξάγεται κάθε χρόνο σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και θα έχει συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Όπως αναφέρουν στην σελίδα τους οι διοργανωτές “Οι Goatriders φιλοξενούν για πρώτη φορά τον αγώνα του Enduro Greek Series στην Πρέβεζα, τον απόλυτο συνδυασμό για βουνό και θάλασσά, με μονοπάτια που ποικίλουν μεταξύ τους σε βλάστηση και έδαφος. Ξεκινώντας από το χωριό της Καμαρίνας κάτω από το ιστορικό μνημείο του Ζαλόγγου και καταλήγοντας στο χωριό του Ωρωπού, συνδυάζεται ένα δίκτυο μονοπατιών που περιέχει τεχνικά χαρακτηριστικά με αρκετή ταχύτητα, που θα απολαύσει ο κάθε αναβάτης”.

Πηγή: Δημοτική ραδιοφωνία Πρέβεζας

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.