Άρτα: Ασφαλτοστρώσεις αγροτικής και δημοτικής οδοποιίας

 

 Το έργο των ασφαλτοστρώσεων αγροτικών δρόμων που υλοποιείται από το Δήμο Αρταίων αυτό το διάστημα, στην Τοπική Κοινότητα Ψαθοτοπίου, επισκέφτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δημήτρη Σφήκα, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Χρήστο Τσιαντή και υπηρεσιακά στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. 

Ειδικότερα το έργο αφορά ασφαλτόστρωση 1400μ. στο Ψαθοτόπι και 1300μ. ασφαλτόστρωση, του διακοινοτικού δρόμου, που ενώνει δύο οικισμούς το Ψαθοτόπι με την Ανέζα, ένα έργο που θα βοηθήσει ουσιαστικά στην εύκολη και ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων της περιοχής.

Στην επίσκεψη, διαπιστώθηκε η ομαλή εξέλιξη του έργου, το οποίο εξυπηρετεί κυρίως πτηνοτροφικές μονάδες και αγροτικές επιχειρήσεις, εξασφαλίζοντας τους  καλύτερη πρόσβαση, ενώ με αυτό το έργο στηρίζεται ουσιαστικά ο πρωτογενής τομέας της περιοχής. 

Στην συνεχεία της επίσκεψης, ακολούθησαν συναντήσεις με επιχειρηματίες και κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι με τη σειρά τους δήλωσαν πως η ασφαλτόστρωση προσφέρει θετικά στην περιοχή τους, στις αγροτικές και κτηνο-πτηνοτροφικές επιχειρήσεις.

Σημειώνεται, πως αυτή την περίοδο ασφαλτοστρώνονται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες Άρτας, 80 χλμ αγροτικής και δημοτικής οδοποιίας. Η χρηματοδότηση έχει προέλθει από χρηματοδοτικά προγράμματα αλλά και από δημοτικούς πόρους.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.