Μ. Τζούφη: «Ο κ. Μητσοτάκης έχει πρόβλημα με τη νέα γενιά»


Για προσπάθεια της κυβέρνησης να εξαπατήσει τη νέα γενιά έκανε λόγο η Μερόπη Τζούφη, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Επισκόπηση» του καναλιού της Βουλής. Μάλιστα, ανέφερε πως τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ είναι εξευτελιστικά και παραπλανητικά για τους νέους και τις νέες, ενώ τόνισε πως η επικοινωνιακή διαχείριση δεν αρκεί για αντιστρέψει την αρνητική γνώμη της νεολαίας απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπενθύμισε πως το προηγούμενο διάστημα, η κυβέρνηση στοχοποίησε τη νέα γενιά για τη διασπορά της νόσου, δεν έλαβε κανένα μέτρο για την ανεργία, ενώ φρόντισε να αφήσει εκτός πανεπιστημίων 18.000 μαθητές προς όφελος των κολλεγίων και της ιδιωτικής κατάρτισης.
Όσον αφορά την επαναλειτουργία σχολείων και πανεπιστημίων, η Μερόπη Τζούφη σημείωσε πως το υπουργείο Παιδείας δεν έλαβε κανένα υγειονομικό μέτρο, αγνοώντας ακόμα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την απαραίτητη αραίωση των μαθητών μέσα στις τάξεις. Παρόμοια, ανέφερε πως καταγράφονται σοβαρότατα προβλήματα με το προσωπικό καθαριότητας στα σχολεία.
Τέλος, τόνισε πως τα παιδαγωγικά και ψυχοκοινωνικά προβλήματα που έχουν προκύψει από δύο συνεχή χρόνια κλειστών σχολείων δε φαίνεται να απασχολούν το υπουργείο Παιδείας, το οποίο αντίθετα σχεδιάζει την εισαγωγή περισσότερων εξετάσεων (Τράπεζα Θεμάτων) και τη σύγκρουση με τους εκπαιδευτικούς μέσω της αξιολόγησης.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.