Η συμμετοχή του επιμελητηρίου στην 85η ΔΕΘ

Μια ακόμη επιτυχημένη παρουσία πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων με δικό του περίπτερο στην 85η ΔΕΘ.

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων συμμετείχε με επιχειρήσεις από τον κλάδο των τροφίμων και ποτών, της μεταποίησης και της τυποποίησης, του εμπορίου  και για πρώτη φορά με τρείς μεγάλες επιχειρήσεις τεχνολογίας οι οποίες εξάγουν τα προϊόντα τους στην παγκόσμια αγορά.

Οι εκθέτες είχαν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν Β2Β συναντήσεις ενώ δεν έλειψαν και οι συνεργασίες με επιχειρήσεις άλλων περιοχών της χώρας.

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων και η νέα ηγεσία της ΚΕΕ Ελλάδος κος Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κος Γιώργος Καββαθάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης καθώς και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Στύλιος  οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κλάδο των τεχνολογιών.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κος Δημήτριος Δημητρίου καθώς και τα Μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν το περίπτερο και την Έκθεση ενώ πραγματοποίησαν συναντήσεις  με παράγοντες της Οικονομίας και Υπουργούς της Κυβέρνησης.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.