Σωματείο παραγωγής ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΗ “Σπάρτακος”: Η «μάνα» της μητέρας των μαχών είναι ΤΩΡΑ

Σε ανακοίνωσή του τοΣωματείο παραγωγής ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΗ “Σπάρτακος”αναφέρει τα εξής:

Και κάπου εκεί, μεταξύ των διαχρονικών εκκλήσεων των Διοικήσεων προς τους εργαζόμενους «να βάλουν πλάτη» για να σωθεί η επιχείρηση (πράγμα το οποίο έπραξαν με το παραπάνω), με εντέλλεσθε της Κυβέρνησης η νυν Διοίκηση της επιχείρησης αποφασίζει αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 750 εκατ. ευρώ χωρίς τη συμμετοχή του βασικού μετόχου.

Με απλά Ελληνικά, μετά από 71 χρόνια, κάποιοι αποφάσισαν να ¨κατεβάσουν ρολά¨ στην Δημόσια επιχείρηση που αποτέλεσε αντιπροσωπευτικό παράδειγμα επιχείρησης με Δημόσιο χαρακτήρα και αλλάζοντάς της βιτρίνα, να την χαρίσουν στα συμφέροντα των ιδιωτών που ανέξοδα και αβασάνιστα θα ροκανίσουν τα όσα πολύτιμα έχουν απομείνει.

Δώσαμε πολλές μάχες με τον χαρακτήρα «μητέρα των μαχών» αλλά ως φαίνεται η μάνα της μητέρας των μαχών είναι αυτή που καλούμαστε να δώσουμε ΤΩΡΑ σε μία προσπάθεια να αποτρέψουμε την περαιτέρω σύληση σε βάρος μιας επιχείρησης που ήταν, είναι και πρέπει να παραμείνει Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.