Βασίλης Γιόγιακας: σημαντική ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. την τελευταία 2ετία

Στην επιτάχυνση της υλοποίησης δωρεάς από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υπερσύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του Ηρακλείου, των Ιωαννίνων, της Λάρισας και της Αλεξανδρούπολης καθώς και σε διάφορες ρυθμίσεις κοινωνικού χαρακτήρα για τη διαχείριση της πανδημίας και την προώθηση του εμβολιασμού αναφέρθηκε ο Βασίλης Γιόγιακας στη συζήτηση νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας υπογράμμισε την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του ΕΣΥ την τελευταία 2ετία, εστιάζοντας στη Θεσπρωτία όπου το διάστημα αυτό καλύφθηκαν 15 μόνιμες θέσεις γιατρών σε κρίσιμες ειδικότητες, δεκάδες θέσεις επικουρικού προσωπικού, γιατρών, νοσηλευτών και άλλων ειδικοτήτων, στελεχώθηκε και λειτούργησε για πρώτη φορά η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών ενώ έχει εγκριθεί η δημιουργία μονάδας ψυχικής υγείας για ενηλίκους. 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.