Συνάντηση του Δημάρχου Ιωαννίνων με τους φορείς ψυχικής υγείας 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των φορέων ψυχικής υγείας της περιοχής.

Στη συνάντηση έγινε εκτενής συζήτηση για τις ψυχολογικές επιπτώσεις  της υγειονομικής πανδημίας αλλά και την ενίσχυση της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι  του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου, του Ψυχιατρικού Τομέα  του Γ.Ν.Ι «Γ. Χατζηκώστα», της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (Ε.Ψ.Ε.Π.), της Εταιρείας Προαγωγής Ψυχικής Υγείας Ηπείρου (Ε.ΠΡΟ.Ψ.Υ.Η.), του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Ιωαννίνων,  της  ΚοινΣΕπ  «Ανήκειν», καθώς και  ο Διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του ΠΝΙ, Καθηγητής κ. Θωμάς Υφαντής .

Στη συνάντηση αναδείχτηκε η επιτακτική ανάγκη της συνεργασίας  των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και προτάθηκε  η δημιουργία μιας ομάδας εργασίας  που θα συντονίζεται από τον Δήμο  με βασικό στόχο την καλύτερη διασύνδεση των υπηρεσιών και το σχεδιασμό δράσεων προαγωγής της ψυχικής υγείας προς όφελος των δημοτών.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.