Ανακοίνωση της παράταξης «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» για το Λάμποβο

«ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» – Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Λάμποβο αντιστέκεται και αψηφάει τον κορωνοϊό!

Να υποθέσουμε ότι, στο «Λάμποβο» δεν κολλάει και πραγματοποιείται η εμποροπανήγυρις της Παραμυθιάς ενώ αντίθετα στην Άρτα, τη Φιλιππιάδα και τη Ζίτσα κολλάει γι αυτό και δε γίνονται!

Το Λάμποβο αντιστέκεται.. στον κορωνοϊό και επί μια βδομάδα μας καλεί στην Παραμυθιά. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σουλίου ομοφωνεί και συμφωνεί. Έτσι η ζωή συνεχίζεται με την Αστυνομία να κόβει πρόστιμα, τον ΕΟΔΥ και την Περιφέρεια να μην ασχολούνται παρά την ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Θεσπρωτίας που κάνει λόγο για το ρίσκο μιας “υγειονομικής βόμβας” που θα θέσει σε κίνδυνο το πολυτιμότερο αγαθό, τη δημόσια υγεία!

Ο Ιατρικός Σύλλογος προειδοποιεί ότι η διενέργεια της συγκεκριμένης εμποροπανήγυρης ενδέχεται να επιδεινώσει περαιτέρω την επιδημιολογική εικόνα του νομού με απρόβλεπτες υγειονομικές συνέπειες και τονίζει «η συγκέντρωση σε έναν χώρο μεγάλου αριθμού εμπόρων από κάθε γωνιά της χώρας μαζί με τις οικογένειες ή τους υπαλλήλους τους σε συνδυασμό με τους χιλιάδες καταναλωτές που θα επισκεφτούν την εμποροπανήγυρη αποτελούν πηγή συγχρωτισμού δηλαδή το ιδανικό περιβάλλον για την διασπορά του ιού που ακόμη και με την τήρηση των πιο σκληρών μέτρων είναι αδύνατο να αποφευχθεί».

Στο μεταξύ περισσεύουν οι κυβερνητικές εκκλήσεις να εμβολιαστούν οι νέοι & νέες και να κάνουν συμπληρωματική – τρίτη δόση οι εμβολιασμένοι! Μετά από αυτά θα καλέσουμε τους Ηπειρώτες να τηρήσουν τα μέτρα ασφαλείας. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή. Κάπου κάνουμε λάθος αλλά αποφεύγουμε να το πούμε μη χαλάσουμε την παράδοση και τις καρδιές μας. Για 100 χιλιάδες το πολύ γίνεται όλη φασαρία. Τόσα θα βγάλει ο Δήμος Σουλίου και θα κινδυνέψουμε όλοι και όλες.

Στο μεταξύ, στη βουλή γίνεται συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης για τη διαχείριση της πανδημίας. Έξοχα!

Η Παράταξη μας δεν κρύβει λόγια, παίρνουμε την ευθύνη να πούμε τα πράγματα με τ’ όνομα τους και να ευχηθούμε να μην επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις του οικείου Ιατρικού Συλλόγου.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.