Ολοκλήρωση αγροτικής οδοποιίας Νέας Σελεύκειας – Επισκευή των κόμβων Πέρδικας – Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημαρχείου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και παράδοσης της αγροτικής οδού από τα όρια του οικισμού της Νέας Σελεύκειας προς τον κάμπο της περιοχής, με σκοπό την ενίσχυση της ασφάλειας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των αγροτών, των κτηνοτρόφων και λοιπών επιχειρήσεων της περιοχής. Οι εν λόγω εργασίες εκτελέσθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Βελτίωση αγροτικών οδών στο Δήμο Ηγουμενίτσας», συνολικού προϋπολογισμού 1.450.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%), που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται ο ανοικτός διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου: «Επισκευή των κόμβων Πέρδικας (Βουνίστρα, Πλατύ Πηγάδι, Είσοδος Πέρδικας)», συνολικού προϋπολογισμού 1.870.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%), όπως επίσης και ο ανοικτός διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας» προϋπολογισμού 211.458,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%). 

 Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος σε σχετική του δήλωση ανέφερε τα εξής:

«Έχοντας κύριο μέλημά μας την υλοποίηση έργων προς όφελος των κατοίκων του Δήμου μας, συντεταγμένα και με σχέδιο, συνεχίζουμε με έργα ζωτικής σημασίας, που εξασφαλίζουν την ευκολότερη πρόσβαση και την ασφαλέστερη κυκλοφορία των οχημάτων, μεγιστοποιώντας ταυτόχρονα  τα οφέλη για τους επαγγελματίες και ιδιώτες δημότες μας και καθιστώντας ακόμη πιο εύκολη την καθημερινότητα των πολιτών. 

Στο πλαίσιο της σύγχρονης περιβαλλοντικής πολιτικής του Δήμου μας για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση των ρύπων, εργαζόμαστε εντατικά για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων μας, ώστε να προστατέψουμε το περιβάλλον μας και να μεγιστοποιήσουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών μας».

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.