Επίσκεψη Μερόπης Τζούφη στα Πράμαντα


Επίσκεψη στα Πράμαντα πραγματοποίησε η βουλευτής Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη, συνοδευόμενη από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ελένη Κολοκούρη, Χρήστο Καρακώστα και Νίκο Καρατζένη.
Συνάντηση με το δήμαρχο Γιάννη Σεντελέ
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συναντήθηκε με το δήμαρχο Βορείων Τζουμέρκων Γιάννη Σεντελέ και συζήτησε για τα σοβαρά προβλήματα του οδικού δικτύου της περιοχής, το οποίο θέτει σε καθημερινό κίνδυνο τους κατοίκους, τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες των Βόρειων και Κεντρικών Τζουμέρκων. Παράλληλα τέθηκε το ζήτημα της στήριξης των σχολείων της ορεινής περιοχής ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία τους.
Όπως τόνισε η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:
«η επίσκεψή μας στα Πράμαντα γίνεται με σκοπό να ακούσουμε τους Τζουμερκιώτες. Η Πολιτεία καλείται να επιλύσει χρόνια ζητήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους των ορεινών και απομακρυσμένων περιοχών και είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε σε αυτήν την κατεύθυνση».
Επίσκεψη σε Κέντρο Υγείας, Πυροσβεστική και Αστυνομία
Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Πραμάντων, όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξη του εμβολιαστικού προγράμματος. Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους τόνισαν τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές. Τέλος, συναντήθηκαν και συνομίλησαν με αστυνομικούς και πυροσβέστες που υπηρετούν στην περιοχή.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.