Απολογισμός του Φεστιβάλ Αναρρίχησης στην Κόνιτσα. 

Ο απολογισμός της εκδήλωσης KONITSATHLON που πραγματοποιήθηκε για την προώθηση των αναρριχητικών πεδίων καθώς και των άλλων δραστηριοτήτων έχει ως εξής.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν πολλοί δημότες Κόνιτσας διαφόρων ηλικιών, αλλά και επισκέπτες της περιοχής. 

Η προώθηση και προβολή του Φεστιβάλ έγινε μέσα από ενημερωτικές εκπομπές σε ζωντανή μετάδοση σε πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς, σε τοπικά και Περιφερειακά ΜΜΕ, με δελτία τύπου, για να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα και να φέρει επισκέπτες από τις γύρω περιοχές. 

Επιπλέον, προβλήθηκε tv spot που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την εκδήλωση στους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς 

Κατά τη διάρκεια του τετραημέρου φιλοξενήθηκαν στην Κόνιτσα γνωστοί Ελληνες Travel Bloggers, οι οποίοι με συνεχείς αναρτήσεις τους στα social media διαφήμισαν τις ομορφιές της περιοχής, αλλά και τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν. H προβολή μέσα από τα social media των προσκεκλημένων travel Bloggers, συνεχίστηκε και μετά την ολοκλήρωση του Φεστιβάλ Αναρρίχησης.

Σε γενικές γραμμές ήταν μια προσπάθεια προβολής του Δήμου , που, παρά τα προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν λόγω της πανδημίας, πέτυχε το στόχο της και θέτει τις βάσεις για μια επιτυχή συνέχεια τη νέα χρονιά.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.