ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ –

Ξεκινάει την Πέμπτη στις 21/10 το Πανελλήνιο Συνέδριο 

της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας (ΕΓΕ) που αποτελεί την κορυφαία ετήσια επιστημονική συνάντηση για την Γαστρεντερολογία στην Ελλάδα

Φέτος τα Ιωάννινα έχουν την τιμή να υποδέχονται το Πανελλήνιο Γαστρεντερολογικό Συνέδριο (21-24 Οκτωβρίου, ξενοδοχείο DULAC) που μετά από είκοσι χρόνια επιστρέφει.

Το φετινό Συνέδριο θα φιλοξενήσει σημαντικούς προσκεκλημένους ομιλητές που θα ταξιδέψουν στα Ιωάννινα προκειμένου να παρευρεθούν και να παρουσιάσουν ζωντανά τα θέματα που περιλαμβάνει η ατζέντα του Επιστημονικού Προγράμματος. Φέτος το Συνέδριο θα εκτυλίσσεται σε 3 παράλληλες αίθουσες με σκοπό την πλήρη ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων σε καίρια ζητήματα που αφορούν την Γαστρεντερολογία σε επίπεδο έρευνας, εκπαίδευσης, κλινικής πρακτικής, καθώς και στον ρόλο του Γαστρεντερολόγου αλλά και στην συνεργασία του με άλλες ειδικότητες.

 Το Συνέδριο θα γίνει δια ζώσης με μεγάλη συμμετοχή αλλά και με διαδικτυακή κάλυψη  αποτελώντας σημαντικό βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα μετά από την έναρξη της πανδημίας. Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα. 

Ολόκληρη η Γαστρεντερολογική επιστημονική κοινότητα με τη δυναμική συνεργασία της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του ΠΓΝΙ θα συνδράμει σε ένα από τα μεγαλύτερα επιστημονικά συνέδρια της χώρας μας με περισσότερους από 650 συνέδρους να συμμετέχουν ενεργά.

Το φετινό συνέδριο θα περιλαμβάνει θέματα όπως τα παρακάτω:

Μετεκπαιδευτικό σεμινάριο για ειδικευόμενους γαστρεντερολόγους, παθολογική ανατομία – κυτταρολογία γαστρεντερικού, ηπατολογία, παθήσεις κατώτερου πεπτικού, ηπατοκυτταρικός καρκίνος – χολαγγειοκαρκίνωμα,  παθήσεις ανώτερου πεπτικού, οισοφάγος Barrett και άλλες παθήσεις του οισοφάγου, πρόοδοι στη χειρουργική των γαστρεντερικών παθήσεων, ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, ογκολογία πεπτικού, παιδιατρική Γαστρεντερολογία, εφαρμογές γαστροσκόπησης, τεχνητή νοημοσύνη στην ενδοσκόπηση λεπτού εντέρου και κατώτερου πεπτικού, αυτοάνοσα ηπατικά νοσήματα, διάγνωση και θεραπεία ιδιοπαθών φλεγμονωδών νοσημάτων του εντέρου, παθήσεις χοληφόρων, ενδοσκόπηση σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, μικροβίωμα και νοσήματα πεπτικού, COVID και Γαστρεντερολογία, γαστρικός καρκίνος, παθήσεις παγκρέατος και χοληφόρων, πρωτογενής αντιμετώπιση νοσογόνου παχυσαρκίας, ηπατική μεταμόσχευση, προβολή και παρουσίαση ενδοσκοπικών βίντεο, παρουσίαση προφορικών και ηλεκτρονικών αναρτημένων ανακοινώσεων. 

Χορηγούνται 26 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME- CPD credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Η Τελετή Έναρξης του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την 

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 20.30 

παρουσία των αρχών της πόλης και του Πανεπιστημίου.

Η δυνατότητα συμμετοχής με φυσική παρουσία είναι αυστηρά ελεγχόμενη.

Στις αίθουσες θα μπορούν να εισέρχονται μόνο οι σύνεδροι που έχουν εμβολιαστεί πλήρως  ή νοσήσει πρόσφατα, με επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού. και έχουν κάνει 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.hsgcongress2021.gr

Οργανωτικό – Συντονιστικό Γραφείο Conferre

Email: info@conferre.gr , τηλ: 2651068610

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.