Μερόπη Τζούφη: «Να καλυφθούν άμεσα τα κενά στα σχολεία του Δήμου Πωγωνίου»

Την άμεση κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών στα σχολεία του Δήμου Πωγωνίου ζητά η Μερόπη Τζούφη, καταθέτοντας ως κοινοβουλευτική αναφορά τη σχετική επιστολή του Δημάρχου Κωνσταντίνου Καψάλη. 
Στην επιστολή της δημοτικής αρχής γίνεται λόγος για πρωτοφανές φαινόμενο αναφορικά με τις ελλείψεις στα σχολεία της περιοχής, με τα εκπαιδευτικά κενά να είναι -σε συγκεκριμένες περιπτώσεις- περισσότερα από το υπάρχον προσωπικό. Επιπρόσθετα, τονίζει ότι μετά από δύο χρόνια κλειστών σχολείων και τηλεκπαίδευσης, η Πολιτεία όφειλε να φροντίσει για την ομαλή επιστροφή των μαθητών στα θρανία. Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Πωγωνίου αναφέρεται στις σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν σε τέσσερα σχολεία, ζητώντας την άμεση κάλυψη των κενών προκειμένου να μη χαθούν άλλες ώρες μαθημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά από την υπουργό Παιδείας να καλύψει άμεσα τα κενά, όπως και να ενημερώσει τη Βουλή και την τοπική κοινωνία.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.