Συνάντηση Π. Κολόκα με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Γ. Αμυρά

Μια ουσιαστική συνάντηση για μείζονα ζητήματα που αφορούν χώρους που ανήκουν στο ΠΕΑΚΙ, είχε στην Αθήνα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης, Παντελής Κολόκας, με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και βουλευτή Ιωαννίνων, Γιώργο Αμυρά.

Οι κ.κ. Αμυράς και Κολόκας, συζήτησαν το θέμα της εγκεκριμένης μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων και τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων σχεδιασμού, ελέγχου και παρακολούθησης της ορθής λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ στην περιοχή της Λιμνοπούλας.

Απώτερος σκοπός της συνάντησης, η οποία αποτελεί συνέχεια της πρώτης που έγινε προ ημερών στην Λιμνοπούλα, ήταν η εξασφάλιση της πρόληψης δυνητικών αρνητικών συμβάντων που θα μπορούσαν να επιβαρύνουν το φυσικό περιβάλλον και η ορθή αντιμετώπιση πιθανών περιβαλλοντικών και κοινωνικών επιπτώσεων που προκύπτουν από τη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Ο υπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συμφωνήθηκε η διαρκής συνεργασία με την Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ για θέματα της αρμοδιότητάς του.

Στην συνάντηση συμμετείχε και το μέλος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, κα Αλέκα Κασιούμη.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.