Συνάντηση προέδρου επιμελητηρίου Ιωαννίνων με γενική πρόξενο Γερμανίας και Ελληνογερμανικό επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, μεταξύ του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δρ.Δημήτριου Δημητρίου, της Γενικής Προξένου της Γερμανίας στην Θεσσαλονίκη κας Μπέντικ και του Διευθυντή του  Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου  παραρτήματος Βορείου Ελλάδος κ.Θεοδωράκη.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ενημέρωσε για την οικονομία της ΠΕ Ιωαννίνων και ανέλυσε την κατάσταση των επιχειρήσεων ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της τεχνολογίας, των εξαγωγών  καθώς και στους κλάδους τροφίμων και ενέργειας.

Η  Γενική Πρόξενος αφού ευχαρίστησε για την υποδοχή και αποδοχή της πρόσκλησης στο Επιμελητήριο, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την συνεργασία των δύο πλευρών σε ημερίδες και εκθέσεις.

Διεξοδική συζήτηση έγινε για τις εταιρίες που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στα Ιωάννινα, για τις ΑΠΕ, για την διαχείριση των απορριμμάτων, ανακύκλωση, καύση, το βιοαέριο καθώς  και για την πρακτική εξάσκηση εργαζομένων της περιοχής σε επιχειρήσεις της Γερμανίας.

Τέλος, συμφωνήθηκε άμεσα τις επόμενες ημέρες να ενημερωθεί επίσημα  το Επιμελητήριο Ιωαννίνων για όλες τις εκδηλώσεις και τις δράσεις  του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, για να αποφασιστεί η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων σε αυτές.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.