Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Sanda: Επέστρεψε στα Ιωάννινα με έξι μετάλλια ο Άτρωτος

Μία σπουδαία εμφάνιση που επέφερε έξι συνολικά μετάλλια έκαναν οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Άτρωτος Ιωαννίνων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Sanda.

Σε μία αγωνιστικά δύσκολη διήμερη διοργάνωση, με τρεις αγώνες για τον κάθε αθλητή, η ομάδα του Άτρωτου, υπό την καθοδήγηση του προπονητή κ. Στέφανου Αποστολάκη  έδωσε τον καλύτερό της εαυτό κι επέστρεψε στα Ιωάννινα με έξι μετάλλια.

Οι Αναστάσης Μπαρτζώκας,  Κωνσταντίνος Καλοΐδης και Μπάτζιου Αικατερίνη κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο και οι Νίκος Μπαρτζώκας, Στραπέλης Μπάλας Στέργιος και Παπάς Ματθαίος ασημένιο μετάλλιο. Ο ομάδα αποτελούνταν από τέσσερις ακόμη αθλητές που λόγω covid δεν κατάφεραν να βρουν κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επρόκειτο για την πρώτη παρουσία του Αθλητικού Συλλόγου Άτρωτος Ιωαννίνων στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Το Sanda είναι άθλημα παρεμφερές με το παγκράτιο, αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και μοριοδοτείται για τους μαθητές και τους αθλητές.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.