Πρέβεζα: Διακοπή λειτουργίας στα δημοτικά σχολεία, τους Παιδικούς σταθμούς και τα ΚΔΑΠ τη Δευτέρα

                                                   

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Πρέβεζας από το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου 2021 θα έχουμε διακοπή νερού επειδή  θα πραγματοποιούνται εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης δικτύου νερού στην πόλη της Πρέβεζας. 

Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας γνωστοποιούμε   στο κοινό της πόλης τη διακοπή της λειτουργίας  την 8η Νοεμβρίου 2021 ημέρα Δευτέρα από ώρα 13:15 μ.μ. μέχρι πέρας του ημερήσιου  προγράμματος, των παιδικών  σταθμών και ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ μεα του Δήμου Πρέβεζας, που βρίσκονται εντός της πόλης της Πρέβεζας , που εκτάκτως  δεν θα  υδροδοτούνται, λόγω των εργασιών στο δίκτυο υδροδότησης.

Επίσης με απόφαση Δημάρχου θα γίνει διακοπή των μαθημάτων την 8η Νοεμβρίου 2021 ημέρα Δευτέρα από ώρα 13:00 μμ. μέχρι πέρας του σχολικού προγράμματος, στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που βρίσκονται εντός της πόλης της Πρέβεζας και δεν υδροδοτούνται, λόγω των εργασιών στο δίκτυο υδροδότησης.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.