Άρτα: Ολοκληρώθηκαν 6 ακόμη χιλιόμετρα ασφαλτόστρωσης σε Ανέζα και Καλογερικό

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης δρόμων στην Τοπική Κοινότητα Ανέζας και στην Τοπική Κοινότητα Καλογερικού της Δημοτικής Ενότητας Αμβρακικού

Η καλή εξέλιξη του έργου, διαπιστώθηκε και από την επίσκεψη, που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλης Κοτσαρίνης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αμβρακικού, Κώστας Μάρος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλογερικού, Παύλος Ονούφριος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ανέζας Φώτης Τσαμπάς.

Η ασφαλτόστρωση μήκους 6 χιλιομέτρων, συγκαταλέγεται στα 80 χιλιόμετρα ασφαλτοστρώσεων που υλοποιεί ο Δήμος Αρταίων σε όλο το εύρος του.Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται και οι ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικούς οδούς στο κέντρο της πόλης της Άρτας. Ειδικότερα έχουν υλοποιηθεί οι εργασίες στις οδούς Καμηλών Χατζοπούλου, Σέλτσου και Κ.Παππά και ακολουθεί τις επόμενες ημέρες νέα ασφαλτόστρωση, στις οδούς Αμβρακίας, Τζαβέλλα, Βασ.Πύρρου και Βασ. Κωνσταντίνου. 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.