Συνάντηση Δημάρχου Ιωαννίνων με τον Γ.Γ. Παιδείας 

  

Εκτενή συζήτηση για θέματα εκπαίδευσης και σχολικών υποδομών είχε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρο Κόπτση.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ηπείρου Κωνσταντίνος Καμπουράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Παπαγεωργίου και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Αϊβατίδης.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου για τις σχολικές υποδομές στην περιοχή, επισημαίνοντας τις μεγάλες ανάγκες που έχουν ανακύψει στον αστικό ιστό ενώ έγινε αναλυτική συζήτηση για τους τρόπους αξιοποίησης σχολικών κτιρίων σε χωριά του Δήμου που παραμένουν κλειστά.

Επίσης έγινε συζήτηση για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων όπως και για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Δήμος προς την κατεύθυνση αυτή. 

Στη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε η ανάγκη τήρησης των μέτρων στα σχολεία ώστε να διασφαλιστεί η δια ζώσης εκπαίδευση, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα για το Υπουργείο αλλά και ανάγκη για την κοινωνία. 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.