Ηγουμενίτσα: Επίσκεψη Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη

Τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για την Αντεγκληματική Πολιτική κ. Ελευθέριο Οικονόμου υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, ενώ με το πέρας της συνάντησης μετέβησαν στο κτήριο που ο Δήμος Ηγουμενίτσας παραχωρεί για την κατασκευή του νέου Αστυνομικού Μεγάρου. 

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας αφού καλωσόρισε τον κ. Υφυπουργό, τόνισε την αγαστή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας και αναφέρθηκε στην προσπάθεια να αξιοποιηθεί ένα κτήριο που χρόνια παρέμενε ημιτελές, από μια Υπηρεσία που εργάζεται εντατικά για την ασφάλεια των πολιτών. Αναφέρθηκε ειδικότερα στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση από τη μεταφορά της Διεύθυνσης εκτός πόλης, ενώ έθεσε και το θέμα της παραχώρησης του κτηρίου που σήμερα στεγάζεται η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας στον Δήμο Ηγουμενίτσας. Ακόμη τέθηκε το ζήτημα της ενίσχυσης των ελέγχων σε όλο το Δήμο, προκειμένου να μην δημιουργούνται προβλήματα από παράτυπους μετανάστες. 

Ο κ. Υφυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο Ηγουμενίτσας για τη συμβολή του στην παραχώρηση ενός κτηρίου για την Αστυνομία, που θα είναι σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον και που θα συμβάλει στην αναβάθμιση των συνθηκών εργασίας των υπαλλήλων της Διεύθυνσης και στη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών. Εξήρε επίσης την άριστη συνεργασία της Αστυνομίας με τον Δήμο και μίλησε για την προσπάθεια αναβάθμισης των υλικοτεχνικών υποδομών της Αστυνομίας, με σκοπό να αυξηθεί το αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή. Τέλος δήλωσε ότι θα στηρίξει το αίτημα του Δήμου Ηγουμενίτσας για παραχώρηση σε αυτόν του υφιστάμενου κτηρίου στον Δήμο Ηγουμενίτσας. 

Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Βασίλειος Γιόγιακας, ο Δήμαρχος Φιλιατών κ. Σπυρίδων Παππάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δονάτος Μαρτίνης, οι Αντιδήμαρχοι Ηγουμενίτσας κ. Κωνσταντίνος Τσουμάνης και κ. Ηλίας Λώλης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Δούβαλης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Ιωάννης Παππάς

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.