Άρτα: Δημοπρατείται στις 16 Δεκεμβρίου το έργο «Επένδυση κεντρικού αρδευτικού αύλακα Βλαχέρνα – Γραμμενίτσα – Ρόκκα. 

Εργασίες επένδυσης του κεντρικού αρδευτικού αύλακα σε Βλαχέρνα – Γραμμενίτσα – Ρόκκα από οπλισμένο σκυρόδεμα, δημοπρατεί ο Δήμος Αρταίων σύμφωνα με τον προγραμματισμό του. 

Ειδικότερα, ο Δήμος Αρταίων προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του εγγειοβελτιωτικού έργου «Επένδυση κεντρικού αρδευτικού αύλακα: Βλαχέρνα -Γραμμενίτσα – Ρόκκα» με προϋπολογισμό 2.143.200,00 ευρώ  και χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2014 – 2020 ΕΣΠΑ (ΠΕΠ ΗΠΕΙΡΟΥ).

Ο Δήμος προβαίνει στη δημοπράτηση, προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα λόγω του χωμάτινου χαρακτήρα του υφιστάμενου αύλακα, όπως προβλήματα διαρροής. Παράλληλα, με το έργο που θα γίνει θα μειωθεί το κόστος συντήρησης, καθώς δεν θα υπάρχει η ανάγκη για καθαρισμό της αυτοφυούς βλάστησης σε ετήσια βάση.  κάθε χρόνο, για να επιτυγχάνεται η μέγιστη παροχή του νερού. Έτσι, με τις εργασίες που πρόκειται να υλοποιηθούν θα υπάρξει ασφάλεια των ιδιοκτησιών από πλημμύρες καθώς και επαρκές πότισμα για όλες τις καλλιέργειες. 

Περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις, παρέχονται στην ηλεκτρονική σελίδα www.arta.gr, στην κατηγορία Εφημερίδα της Υπηρεσίας – Προκηρύξεις. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, έως την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021. 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.