Ιωάννινα: υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση πεζοδρομίων στις οδούς Δωδώνης και Νικοπόλεως 

Την σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου βελτίωσης- αναβάθμισης κοινοχρήστων χώρων υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 350 χιλιάδων ευρώ και αγορά σε αποκαταστάσεις πεζοδρομίων σε τμήματα της Λεωφόρου Δωδώνης και της οδού Νικοπόλεως.

«Μεγάλα τμήματα πεζοδρομίων, κυρίως στις εισόδους της πόλης είναι ενταγμένα σε άλλες εργολαβίες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Με την συγκεκριμένη παρέμβαση ολοκληρώνουμε την διαμόρφωση σε όλες τις εισόδους της πόλης και ξεκινούμε το πρόγραμμα αποκαταστάσεων που θα συνεχιστεί και σε άλλα σημεία. Οι ανάγκες που υπάρχουν είναι καταγεγραμμένες από την Τεχνική Υπηρεσία και το επόμενο διάστημα θα προσπαθήσουμε σταδιακά να τις καλύψουμε» ανέφερε σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Αρλέτος.

Η συγκεκριμένη εργολαβία που θα ξεκινήσει άμεσα προβλέπει την ανακατασκευή́ πεζοδρομίων εκατέρωθεν της οδού́ Νικοπόλεως από́ την διασταύρωση με τον άξονα Κενάν-Μεσαρέ (κυκλικό́ κόμβο Βογιάνου -Κενάν Μεσαρέ-Νικοπόλεως) μέχρι τη διασταύρωση με την οδό́ Παπαναστασίου. 

Επίσης περιλαμβάνει την ανακατασκευή́ των πεζοδρομίων εκατέρωθεν της οδού́ Δωδώνης από τη διασταύρωση με την Κενάν -Μεσαρέ μέχρι την περιοχή́ Μητροκώστα.

Ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ ζήτησε από τον ανάδοχο να ξεκινήσει άμεσα τις εργασίες ώστε να ολοκληρωθούν μέσα στο προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα.

«Η αποκατάσταση των πεζοδρομίων αφορά τόσο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών όσο και την αναβάθμιση της εικόνας της πόλης. Μέριμνά μας είναι να αποκαταστήσουμε τμήματα, σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα μετά από πολλά χρόνια και να προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις που θα βελτιώνουν την κινητικότητα των πολιτών», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.