Ιωάννινα:  Ενημερώσεις στα σχολεία για τα αδέσποτα 

Με στόχο την ανάπτυξη της ιδέας της φιλοζωίας, σειρά διαλέξεων στα σχολεία της πόλης ξεκίνησε η αρμόδια υπηρεσία για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων του Δήμου Ιωαννιτών, μέσω της κτηνιάτρου, κ. Χαράς Γκουντουβά που επισκέφτηκε το 5ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων. 

Η κ. Γκουντουβά συζήτησε με τους μαθητές της β’ τάξης του σχολείου τον τρόπο αντιμετώπισης και χειρισμού των αδέσποτων ζώων, έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για τη σωστή συμπεριφορά και κυρίως τόνισε τη σημασία της αγάπης μας για τα ζώα. 

Επίσης οι μαθητές ενημερώθηκαν για τη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων, για τη θετική επίδραση που έχουν στη ζωή των ανθρώπων, αλλά και για τη σημασία της υιοθεσίας ενός αδέσποτου ζώου. 

«Η σημασία, αλλά και η αξία της υιοθεσίας ενός αδέσποτου ζώου είναι διπλή, γιατί αφενός δίνουμε σπίτι σε ένα αδέσποτο ζώο και αφ’ ετέρου ένα δυνατό παράδειγμα προσφοράς και αλληλεγγύης στην κοινωνία μας» επισήμανε η κ. Γκουντουβά.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.