Άρτα:Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών από το Συμβουλευτικό κέντρο του Δήμου

 

Τον Δεκέμβρη του 1999 η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ με απόφαση της ανακήρυξε την 25η Νοεμβρίου ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Με αφορμή την ημέρα αυτή τα στελέχη  του  Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Αρταίων θέλοντας να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν την τοπική κοινωνία θα βρίσκονται την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως από τις  10π.μ. έως τη 1μ.μ. 

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης θα διανεμηθούν ενημερωτικά φυλλάδια και ημερολόγια για τη νέα χρονιά, με τα στοιχεία του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών, με την ελπίδα να φτάσει το μήνυμα ¨Μίλησε μας! Βρες την δύναμη που κρύβεις μέσα σου¨ σε κάθε γυναίκα.

Το να ζεις χωρίς το φόβο να υποστείς βία, αποτελεί κορυφαίο ανθρώπινο δικαίωμα. Η έμφυλη βία είτε μέσα στην οικογένεια είτε μέσα στην κοινωνία αποτελούν σοβαρότατο πρόβλημα για ολόκληρη την κοινωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τελευταία, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης του Δήμου Αρταίων, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία μια ακόμη εκδήλωση για την βία κατά των γυναικών,  με κεντρικό μήνυμα «Ούτε μια λιγότερη» με την συμμετοχή θεατρικών εργαστήριων θεατρικών ομάδων και Αρτινών καλλιτεχνών.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.