Ιωάννινα:  Συνεργασία της Φιλιώς Νόκα  για εκπαιδευτικά θέματα με αντιπροσωπεία από την Σλοβακία

 

 

Εκτενή συνεργασία κυρίως για εκπαιδευτικά θέματα είχαν η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φιλιώ Νόκα και η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Διονυσία Αμπατζίδη με την αντιπροσωπεία από την Σλοβακία που την αποτελούσαν η Πρόξενος Petra Prosňanská, ο αντιδήμαρχος της πόλης Ντόλνυ Κουμπίν (Dolný Kubín) Matúš Lakoštík και ο διευθυντής του Λυκείου Pavla Országha Hviezdoslava  Peter Strežo.

Το συγκεκριμένο λύκειο έχει αναπτύξει σχέσεις φιλίας και ανταλλαγής επισκέψεων με το 3ο Λύκειο Ιωαννίνων (Επιφάνειος Σχολή). 

«Δύο Δήμοι, δύο σχολεία δημιουργούν πολιτιστικές, κοινωνικές και εκπαιδευτικές σχέσεις, ανταλλάσσουν προτάσεις και απόψεις, στην κατεύθυνση της αλληλοστήριξης και της συνεργασίας. Πιστεύω ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και μαζί με άλλες χώρες θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μία ειρηνική, αλληλέγγυα, δίκαιη και δημοκρατική Ευρώπη, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα» ανέφερε η κ. Νόκα. 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.