Χριστουγεννιάτικες “παραδόσεις”στους Παιδικούς Σταθμούς από τον Δήμο Πρέβεζας

Υλικά για τις  χριστουγεννιάτικες κατασκευές τους μοίρασε στους  Παιδικούς Σταθμούς ο Δήμος Πρέβεζας  , θέλοντας με αυτό τον τρόπο  να προσφέρει χαρά στα παιδιά  και να τους δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσουν  τα δικά τους έργα ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τα υλικά  διανεμήθηκαν σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε Παιδικού και μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Πρέβεζας  κ. Νίκου Γεωργάκου ,  έτσι ώστε όλα τα παιδιά να   έχουν  τα μέσα  να εξωτερικεύσουν την  δημιουργικότητα και την φαντασία τους αυτές τις  γιορτινές μέρες.

Η όλη  προσπάθεια υλοποιήθηκε   με συντονιστή τον υπεύθυνο των Παιδικών Σταθμών του Δήμου  κ. Λεωνίδα Αργυρό ο οποίος και διένειμε τα  υλικά μαζί   με την  ειδική Σύμβουλο  κ.Γιώτα Γεωργάκου  , μεταφέροντας  παράλληλα τις ευχές του  Δημάρχου για  καλές γιορτές και εκφράζοντας την ετοιμότητα του Δήμου να  καλύψει ανά πάσα στιγμή  οποιαδήποτε ανάγκη παραστεί  στον   ευαίσθητο  τομέα της εκπαίδευσης. 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.