Άρτα: Παρουσίαση του βιβλίου των Μ. Μπίρμπα και Ζ. Αδαμοπούλου: «ΘΕΜΕΛΙΩΤΕΣ»

Η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Άρτας & ο Μ/Φ Σύλλογος Άρτης «Ο Σκουφάς» διοργανώνουν την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 19:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Μ/Φ Συλλόγου Σκουφά, που στεγάζεται στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στην Άρτα, την Παρουσίαση του βιβλίου των Μ. Μπίρμπα και Ζ. Αδαμοπούλου: «ΘΕΜΕΛΙΩΤΕΣ»

Το βιβλίο αναφέρεται χρονικά στην περίοδο που τέθηκαν τα θεμέλια της Φιλικής Εταιρείας και πραγματεύεται το πώς τα όνειρα των απλών καθημερινών ανθρώπων μπορούν  να κινήσουν τον τροχό της ελευθερίας και κατά συνέπεια την ίδια την ιστορία. 

Επιμέλεια παρουσίασης βιβλίου: Κωνσταντίνος  Κωσταβασίλης, Φιλόλογος, Δρ Ιστορίας. Την εκδήλωση συντονίζει η Εύη Βασιλάκη, Προϊσταμένη Οικονομικού της ΔΙ.Π.Ε. Άρτας. Στην αφήγηση κειμένων συμμετέχει το Θεατρικό Εργαστήρι του Μ/Φ Συλλόγου «Ο Σκουφάς».

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αρταίων & εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, υπόσχεται δε, ένα ταξίδι στο παρελθόν που προσεγγίζει την ιστορία από μια διαφορετική οπτική.

Κατά την είσοδο θα ζητηθεί πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου και αποδεικτικό ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο κ.τ.λ.).

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.