Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση της αίθουσας στίβου του σταδίου «Ζωσιμάδες»

Την ενεργειακή αλλά και αισθητική αναβάθμιση της αίθουσας στίβου του σταδίου «Ζωσιμάδες» ολοκλήρωσε η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, προχωρώντας στην αντικατάσταση των υαλοπινάκων και τοποθετώντας σύγχρονα ενεργειακά κουφώματα.

Πρόκειται για μια ουσιαστική αλλά και αναγκαία παρέμβαση που αναβαθμίζει πλήρως την αίθουσα στίβου καθώς οι παλιοί υαλοπίνακες και τα κουφώματα δεν είχαν αλλαχθεί από τη δεκαετία του 1980.

Παράλληλα, βελτιώνεται αισθητά και η εξωτερική εικόνα του σταδίου, αφού η απομάκρυνση των παλιών και φθαρμένων υλικών με την ταυτόχρονη αντικατάστασή τους διαμορφώνει μια νέα, πιο σύγχρονη υποδομή στο ιστορικό μας στάδιο.

«Προχωράμε με σχέδιο για την ουσιαστική αναβάθμιση όλων των αθλητικών χώρων που βρίσκονται στην δικαιοδοσία μας. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τους χώρους στους οποίους γυμνάζονται οι αθλητές αλλά και οι συμπολίτες μας. Συνεχίζουμε και το 2022 να κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για καλύτερες συνθήκες άθλησης για όλους», δήλωσε ο πρόεδρος της Ε.Δ., Παντελής Κολόκας. 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.